Wat een leuk aanbod babykleding hebben jullie!

Babykleding

Op zoek naar babykleding voor mijn dochter kwam ik op de site van Vertbaudet terecht.

Wat een ontzettend leuk aanbod hebben jullie en voor zulke schappelijke prijzen. Deze site heb ik opgeslagen bij mijn favorieten.

Jullie babykleding is allemaal net wat stijlvoller en minder standaard dan wat ik in de stad heb gezien, dus ga zo door met de collectie!

Babykleding

Babymantel in wollen mantelstof

Ik ben helemaal verliefd geworden op de babymantel in wollen mantelstof. Ik was nog aan het twijfelen welke kleur het moest worden, maar ik heb uiteindelijk voor gespikkeld grijs gekozen met poeder roze voering.

De stof van de mantel voelt prettig aan en staat zo schattig bij haar. Het lijkt een beetje op de mini versie van mijn mantel, maar dan wel met lekker zachte voering en schattige hartjesdetails. Ik heb er al zulke leuke reacties op gekregen.

Het combineert natuurlijk ook heel leuk met alle roze meisjeskleren, maar ook met andere kleuren babykleding staat het goed.

Ik kan niet wachten tot het weer wat beter weer wordt, want ik heb ook al leuke zomerjurkjes en shirts gezien en een schattig mini spijkerjack. Nu moet ik alleen nog even afwachten welke maat ze dan nodig gaat hebben, dus ik hoop dat mijn favorieten er tussen blijven staan.