Mooie meiden schoenen in stoere of romantische uitvoering

mooie meiden schoenen

De herfst komt eraan, dus je dochter heeft binnenkort nieuwe laarsjes of sneakers nodig. Gelukkig zijn de nieuwe collecties weer binnen met heel veel mooie meiden schoenen, die geschikt zijn voor school, buiten spelen en de sportclub. Meisjes dragen graag wat hun moeder of grote zus draagt. Deze mini-me trend zie je dit najaar erg veel. Wat dat betekent? Veel Chelsea boots en chunky sneakers met kleurcontrasten.

mooie meiden schoenen

Net als mama: mooie meiden schoenen, laarsjes en boots

De kleuren waar je voor meisjesschoenen uit kan kiezen zijn zwart, maar ook oker, camel, cognac en crèmetinten. Voor meiden zijn er dit najaar veel stoere veterboots in de hippe stijl die we kennen van Dr. Martens. Ook cowboylaarsjes in bruine tinten zijn voor meisjes erg leuk. Voor een sportieve look zijn er sneakers in retrostijlen of met een dierenprintdetail. Sneakers waaraan een materiaal in een opvallende kleur is toegevoegd, zoals geel of groen, zorgen voor een hippe uitstraling. Wit is nog steeds een kleur die ook voor de komende winter populair is.

Opvallende trend voor meisjesschoenen: stoere zolen

Deze herfst en winter ontkom je er niet aan. De grove zolen en plateauzolen zijn in de mode. Daarom hebben de Chelsea boots met elastische inzet aan de zijkant vaak een sportief uiterlijk en een stevige, grove profielzool. Dit halfhoge laarsje trek je door het elastiek snel aan. Kies een donkere kleur als je dochter veel buiten speelt, want anders blijf je bezig met schoenen schoonmaken. De winterse boots zijn vaak voorzien van een warme, wollige voering.

Hippe meisjeslaarzen met glans

Voor een feestelijke look zijn er stoere veterlaarzen in zwart lakleer of met een glitterafwerking. Ook met metallic kleuren, zoals zilver, goud, roségoud of een mix van kleuren, valt je dochter lekker op. Met deze mooie meiden schoenen met glans en glitters combineer je de sportief-stoere trend met een wel heel romantische touch. Ga jij voor superstoer, voor een retrolook of voor glanzende details? Jij – of je dochter – mag het zeggen. Met toffe meidenschoenen zal ze zeker shinen!