Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam is te vinden bij Oya’s Childcare. Hiermee zijn wij, als trotse ouders, heel erg blij mee. Helemaal toen ik weer aan de slag moest gaan na mijn bevalling. Wij beiden, mijn man en ik, werken in de zorg en hier zijn geen vaste tijden te regelen. Je hebt de kans om vroeg te beginnen en ook tot laat door te moeten werken. Wanneer jij jouw kinderen naar een opvang brengt, moet je ervoor zorgen dat je voor sluitingstijd de koters weer hebt opgehaald. Veel ouders hebben het geluk dat zij opa en oma of andere familie in de buurt hebben wonen, helaas hebben wij dat niet.

Goed geregeld bij de flexibele kinderopvang in Amsterdam

Nog voordat wij kinderen kregen was er niks aan de hand. Wij maakten de nodige uren en hadden de afspraak wie het eerste thuis is moet voor het eten zorgen. Nu met een kleine in huis is dat een heel geregel. Vooral een opvang zoeken waar zij niet alleen aan de openings- en sluitingstijden houden. Gelukkig hebben wij die gevonden bij Oya’s Childcare. Hier gaan zij heel soepel met de tijden om, mits ze het van tevoren krijgen te horen. Zelfs met feestdagen zal het geen probleem zijn om hier jouw kindje te kunnen brengen.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Een maaltijd bestellen

Ja, je leest het goed. Het is mogelijk om bij deze opvang een maaltijd te bestellen. Zij hebben hier de keuze uit voedzame maaltijden en hierdoor is het stressen om alles op tijd klaar te maken, overbodig geworden. Voorheen was het rennen naar het dagverblijf, de winkel en ook nog eens het eten maken, maar daar is met deze mogelijkheid een einde aan gekomen. Wij kunnen nu meer van ons kindje genieten en van de heerlijke maaltijd die in de avond op ons staat te wachten.

Dagelijkse structuur

Kinderen, hoe oud ze ook zijn, hebben allemaal een structuur nodig in hun leven. De regels moeten duidelijk zijn voor iedereen en natuurlijk aan gehouden worden. Zo is het voor de kleintjes belangrijk dat zij op tijd aan hun middagdutje komen. Op deze manier wordt de eet-, slaap- en speelpatroon toegepast.

In het begin was het voor ons gezinnetje wennen om ons kindje naar deze opvang te brengen. Helemaal wanneer wij vroeg moesten beginnen en hierdoor ons kindje wakker moesten maken. Achteraf gezien hadden wij daar zelf meer moeite mee dan ons kindje, want die ging op de opvang nog een paar uurtjes bijslapen.